Vores Aktive Fritid

Vi har fokus på de unges fysiske sundhed og arrangerer dagligt forskellige sportslige aktiviteter. Det kan være svømning, fitness, løb, trampolin og hoppeborg, sejlads, bordtennis eller badminton. Om vinteren står vi på ski, og om sommeren svømmer og sejler vi.
Vores maritime aktiviteter spænder bredt fra fysiske selvtillids-boostende og grænseoverskridende på vandski og wake-board til mental opladende fisketure og læren om natur og friluftsliv.

Gennem vores maritime aktiviteter får de unge sig en hel masse gode oplevelser; de bryder grænser, og de tilegner sig mange færdigheder omkring sikkerhed, ansvarlighed, navigation og godt sømandskab. I vores fritidsprogram har de unge blandt andet mulighed for at tage førstehjælpskursus, duelighedsbevis og speedbådscertifikat. Alt sammen aktiviteter der er med til at danne rammen for sunde og lærerrige oplevelser og udvikling.

Det handler ikke kun om at overleve, men om at leve et godt liv.

EGEN SPORTSHAL

UDELIV

SEJLADS

FÆLLES AKTIVITETER

MOUNTAINBIKE

FITNESS

“Det handler om at blive til nogen”

– Forstander Ellen Holberg

Når livet bliver værd at stå op til

– At mestre livet så det giver mening

Det er altafgørende, at de unge trives i hverdagen. Det er følelsen af at være god nok og oplevelsen af at være en del af et fællesskab, der spiller en rolle. Men hvad kan få anbragte børn og unge til at trives? Det har vi nogle bud på her:
• Det handler om, at den unge bliver inkluderet i stedet for ekskluderet.
• Det handler om, at den unge gør brug af sine potentialer.
• Det handler om, at den unge oplever, at han eller hun bidrager til noget meningsfuldt.
• Det handler om, at den unge føler sig inkluderet og en del af et fællesskab.