Tidligere unge fortæller

Vi har talt med et par af vores tidligere unge om, hvordan de oplevede deres tid her sammen med os. Vi talte om gode og dårlige stunder, og hvilken indflydelse det har haft på deres liv dengang og i dag. Vi drøftede også, hvad de fandt anderledes her i forhold til de pædagoger og lærere, som de ellers har stiftet bekendtskab med.

Amanda

Amanda var elev på Juelsminde Dagskole i perioden 2009-2011. Hun har deltaget i alle vores fælles arrangementer på opholdsstedet i den periode. Hun er i dag uddannet social og sundhedsassistent og er meget aktiv i teatermiljøet – hun elsker musicals. Hun kom forbi os til et gensyn og en snak om hendes år her sammen med os. På denne specifikke dag var vi i fuld gang med at forberede årets Efterårskoncert, så Amanda fik ved denne lejlighed også lige en plads i vores koncertoptræden.

Mikkel

Mikkel boede på Opholdsstedet i Juelsminde fra 2013-2016 og gik på Juelsminde Dagskole, som er vores interne skoletilbud. Mikkel er i dag udlært anlægsstruktør og bor i egen lejlighed. Under uddannelsen boede Mikkel i en udslusningslejlighed på opholdsstedet Porsgaard, hvor vi  besøgte ham og fik en snak om livets større og mindre udfordringer.