Vores omgivelser

Opholdsstedet ligger på østkysten i Juelsminde med dejlig natur – tæt ved skov og badestrand. Juelsminde er en mindre havneby, som hvert år trækker mange turister til.
Vi bor ca. 30 km fra Vejle og Horsens. Vores nærmeste nabo er Juelsminde Dagskole, som vi deler en lang række fælles faciliteter og kulturelle fornøjelser med.
Vi har bl.a. egen sportshal med hoppeborg og oppustelig fodboldbane, bordtennisbord samt div. rekvisitter til forskellige sportsgrene, sejlbåd, park med shelter og bålplads, stor træterrasse med grill, økologisk køkkenhave, høns og havehus.
Der er stor trivsel i vores fysiske rammer. Vores børn og unge oplever, at det er hyggeligt, og at faciliteterne giver mulighed for mange forskellige aktiviteter.
De unge er med til at indrette deres værelser, så de passer til deres behov og smag. Vi hjælper dem med gode idéer til indretningen, og hvordan de holder gode systemer, så deres værelser er hjemlige og rare at bo på.

Om sommeren bruger vi vores træterasse meget. Her er vi tæt på naturen, vores trampolin og shelterområde samt gasgrill og god mad.

VÆRELSERNE

Værelserne på opholdsstedet er lyse og indbydende. Det er let at sætte sit eget præg og føle sig hjemme på sit eget værelse.

HUSETS HJERTE

Vores hyggelige køkkenalrum er samlingspunktet. Her er vi sammen om f.eks. madlavning, måltider, spil, husmøder og hyggeligt samvær.

SPORTSHAL

Vores store multihal bruges ikke kun til at brænde krudt af, men også til at afholde flere større arrangementer og events.

VÆRKSTED

Kan du lide at bruge dine hænder? Vi har et værksted til mindre motor reperation og andet mekanik.

STRAND OG VAND

Når sommeren er over os, så er vi ofte at finde på stranden, hvor vi springer fra badebroen og leger i bølgerne.

SEJLBÅD

Vi benytter os af vores geografiske placering, og har invisteret i en sejlbåd, så vi også kan lære at navigere til søs.

COMPUTER WORLD

Vi bor i samme bygning, som Juelsminde Dagskole og vi er heldige, at vi kan låne deres gode rummelige lokaler, når vi indbyder til LanParty.

FISKERI

Er du vild med at fange fisk, så glæde dig til at bo få hundrede meter fra en Put & Take sø, hvor roen kan falde over dig i hyggeligt selskab.